SPAVALI SMO I NIJE PROVALIO ŠTA IMAM D0LE! Devojka zarađuje 79.000 dolara mesečno, a niko joj NE VERUJE DOK NE OSETI ovo – Otprilike Novo
Portal June 9, 2023

Annie Charlotte (23) iz Surreya u Velikoj Britaniji dijagnosticirana je rijetka bolest. Naime, mladoj su djevojci liječnici rekli da ima dvije vag11ne, a ona je to uspjela unovčiti i na platformi OnlyFans mjesečno zaraditi oko 79.000 dolara.

Annie ima dvije va1ine, maternicu i grlić maternice, a mjesečno dobiva dvije mjesečnice. Fenomen je otkrila sasvim slučajno. Sa 16 godina otišla je na kliniku da joj stave kontracepcijski flaster.

Annie je za Mirror rekla da dva puta mjesečno kontrolira menstruac11ju uz pomoć kontracepcije i rekla je da su obje va ine “potpuno funkcionalne”.

Manekenka je uspjela unovčiti svoje stanje i zarađuje do 70.000 funti, oko 79.000 dolara, mjesečno na svojoj stranici. Većina izravnih pitanja koja dobivam od obožavatelja je

OVDJE

“Imaš li stvarno dvije va e!? Svi koji se pretplate uvijek to pitaju. Često samo žele znati kako funkcioniraju se lne stvari, ali neki žele znati o običnijim stvarima – poput Piškim!

Mislim da ne znaju puno o ženskoj anatomiji – rekla je za Mirror.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*