OGLASIO SE MOMAK KOJI JE GAĐAO TELEFONOM ALBANSKU PEVAČICU: Pokazala dvoglavog orla, on je pogodio u glavu a sad otkrio razlog!! – Otprilike Novo
Portal June 20, 2023

Bleta Redža poznata kao Bibi Reksa zadobila je povrede na licu nakon što je 18. juna pogođena telefonom na koncertu u Njujorku.

Nikolas Malavanja iz Nju Džerzija uhapšen je i optužen za napad. Pevačica albanskog podrijetla pokazala je jučer na društvenim mrežama kakve je povrede zadobila.

Bibi Reksa završila je sa šavovima na licu, a Nikolas Malavanja ubrzo je uhićen nakon što je mobilnim telefonom pogodio pevačicu u lice na njenom nastupu u njujorškom Pieru 17. Preliminarna istraga njujorške policije “utvrdila je da je 27-godišnji muškarac namjerno bacio telefon” na 33-godišnju pevačicu.

Reksi je ukazana hitna medicinska pomoć i odvedena je u lokalnu bolnicu.

OVDJE

Dobila je nekoliko šavova, saznaje “Rolling Stone” od članova porodice.Nikolas Malavanja priveden je i izveden pred sud u ponedjeljak uveče. Optužen za dva napada u tri razine: jedna točka optužnice odnosi se na uznemiravanje drugog nivoa, jedna točka na teško uznemiravanje drugog nivoa i jedna točka za pokušaj napada trećeg nivoa.

Prema kancelariji okružnog tužitelja Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon. Također je izjavio sljedeće: “Pokušavao sam da vidim da li mogu da je pogodim i telefonom na kraju koncerta jer bi to bilo zabavno”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*