“OVO IMA SAMO KOD NAS” SVEKRVA I TAŠTA SE POTUKLE USRED SVADBE Prije se makljale pred gostima, uletela MLADA a svi se pitaju JEDNO (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 24, 2023

Vječno zategnuti odnosi između snaha i svekrva te zetova i svekrva nisu nimalo rijetki na ovim prostorima, a kako to izgleda kada se prvi vjenčate, tj. svekrva i svekrva, pokazuje snimka s jednog vjenčanja koja kruži TikTokom.

U videu koji je u kratkom vremenu postao viralan skupivši mnoštvo pregleda i komentara, može se vidjeti doslovno svađa svekrve i svekrve u koju je uskočila i mladenka koja je bidermajerom udarao ženu koja bi joj trebala biti svekrva, jer je logično da je stala uz njegovu majku.

“Upoznali su se i vjenčali nakon dva dana, a obitelj se ne slaže s mladima, a onda bum. Svekrva i svekrva su se posvađale”, stoji u opisu videa. situacija komičnija, u pozadini cijelo vrijeme trešti glazba trubača, dok se gosti hvataju za glave i u nevjerici gledaju tučnjavu.

Iako su mnogi isprva bili uvjereni da je riječ o balkanskoj svadbi, jedan korisnik TikToka je u komentarima napisao da se ovaj sukob dviju strana dogodio u Rusiji, dok je jedan komentator napisao da se radi o Makedoniji.

Komentari ispod videa se nižu, a samo neki od njih su: “Bože moj, svašta”, “Luda svadba”, “Samo neka je sretno”, “Ovo postoji samo ovdje”, “Bolje da riješi odmah na početku.

Da znala sam, i ja bih svoje, danas bismo bili skupa”, “Tasta jacha”, “Taj brak će procvjetati. Odmah su otvorili karte”, “Malo je tužno”, “Bitno je da se mladenci vole”…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*