NOVA POBEDNICA ZVEZDA GRANDA U KUPAĆEM! Na sceni zakopčana a na mrežama GOL1ŠAVA, gore vrele fotke sa plaže! MAMI POGLEDE (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 25, 2023

Sinoć je održano veliko finale glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, a pobjedu je odnijela Slavica Anđelova iz Makedonije Slavica Anđelova (20) je iz Strumice, a svoju glazbenu karijeru započela je prije 6 godina u showu “Neki novi klinci”. Slavica studira medicinu, au slobodno vrijeme voli putovati.

Angelova za sebe tvrdi da je po prirodi ambiciozna i opuštena, ali je s druge strane tvrdoglava.

Tijekom natjecanja više je puta reagirao Slavičin mentor Đorđe David koji je objašnjavao kako je neke stvari radila na svoju ruku te kako nije poštovala dogovor s proba, zbog čega je bila redoviti sudionik baraža.

Kandidat je za Grand otkrio o čemu se zapravo radi. Ne bih znao kako da objasnim, trenutno mi se to dešava.

OVDJE

Tijekom cijelog natjecanja se cijelo vrijeme dogovaramo i uvijek nastojim ispoštovati ono što smo zadali na probi, ali ponekad mi se jednostavno dogodi i znam da malo “zeznem” situaciju.

Ali nadam se da će na kraju sve biti u redu, kao i ovaj put – otkrila je tada natjecateljica.

Inače, Slavica je na natjecanju uglavnom nosila odjevne kombinacije u kojima je bila zakopčana do grla, no na njezinom Instagram profilu ima dosta slika u kupaćem kostimu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*