0VO NISTE VIDELI U JUTARNJEM! Marija napravila HAOS – SkinuIa se i podigla majicu: Najbolja ribetina od svih voditeljki! – Otprilike Novo
Portal July 12, 2023

Voditeljica jutarnjeg programa Marija Savić Stamenić, koja je za ispričala da je proživjela pakao kada ju je pratio manijak, otišla je na odmor u Francusku, odakle je ponovo zapalila društvene mreže provokativnim fotografijama. Nakon što je u gaćicama veslala po dasci i otkrila da voli adrenalinske sportove, Marija je sve objasnila novom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama.

Voditeljica je prvo pozirala u kratkim traper hlačicama koje su istaknule njezine savršeno “isklesane” noge, dok je bijelu košulju raskopčala i podigla do ispod grudi, a njezini trbušnjaci i uzak struk nikoga nisu ostavili ravnodušnim. I tu nije bio kraj!

Dok je na malim ekranima uvijek viđamo elegantno odjevenu, Marija na društvenim mrežama zna objaviti i izazovniju fotku, a što i ne bi kad ima savršeno tijelo. Tako je bilo i ovaj put, pozirala je pred kamerama dok je izlazila iz mora, a bijeli kupaći kostim savršeno joj je pristajao.

“Marija, najbolja ribetina od svih voditeljica”, “Maki, kakav si ti mačak, tko zna da li imaš 20 godina”, “Izgledaš fenomenalno”, samo su neki od mora pozitivnih komentara koji su se nizali gore ispod fotografija.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*