Tukao je sjekirom, pendrekom, pola kose nema! Potresne riječi majke djevojke koju je dečko držao kao roba u kući: Nismo znali gdje je! – Otprilike Novo
Portal September 9, 2023

Žena (36) koja je danima brutalno mučena u kući svog partnera N.G. u Bariču se vodi kao nestala čak mjesec dana. Kako otkriva njena majka, njen nestanak su prijavili 24. jula jer je niko danima nije video, a mesec dana kasnije saznali su za jezivo zlostavljanje koje je nesrećna devojčica pretrpela.

Prema riječima majke pretučene, nesrećna djevojka se nakon mjesec dana nestanka prijavila u policijsku stanicu. Kako tvrdi, bilo je to 24. avgusta. Dva dana kasnije, nesrećna žena je prošla kroz jezivu četvorodnevnu torturu.

Kako je otkrila u razgovoru, njena ćerka je 24. jula otišla od kuće i napisala joj poruku da će se videti za nekoliko dana.

Međutim, dani su prolazili, a ona se nije javljala, štaviše, niko nije mogao da stupi u kontakt sa njom.

– Policiji sam prijavila njen nestanak. Njen telefon je bio isključen, uzeo sam listu poziva i počeo da zovem ljude jednog po jednog. Dobila sam jednu njenu prijateljicu koja mi je otkrila gdje mi je kćerka. Uspela sam da je dobijem na telefon, dopisivali smo se i trebalo je da ode u policiju da prijavi da je dobro i da obustavi potragu – kaže majka devojčice kojoj je N.G. danima pravio probleme i mučio

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*