8.000.000 LJUDI VIDELO NJIHOV VRELI SNIMAK: Mladi par sv1ngera uživa u otvorenoj vezi, spavaju sa drugima, ali imaju važno PRAVILO – Otprilike Novo
Portal October 4, 2023

Haley Rose i njezin dečko Max Fils upoznali su se na fakultetu i odlučili postati svingeri kako bi mogli spavati s drugim ljudima. Rekli su da ne žele imati nikakve granice jer bi to spriječilo drugu osobu da uživa u što većem užitku.Oboje su nedavno dale otkaz na poslu kako bi postale se  alne radnice, ali drže se jednog pravila kako bi njihova veza ostala posebna.

Max je u jednom intervjuu rekao: “Doslovno sam prekinuo sa svojom zadnjom djevojkom jer sam joj rekao da se želim okušati u snimanju po  grafije.

Tako da stvarno nisam želio ući u vezu dok sam pokušavao biti se  i radnik , ali ona mi se jako svidjela. i jako sam se brzo zaljubio pa smo se na kraju spetljali, ali i dalje smo željeli otvorenu vezu pa smo se počeli viđati i izlaziti s drugim parovima naših godina i potpuno smo se promijenili.

Išli smo od 0 do 100 jako brzo.Hayley se dodaje: “Uvijek smo bili vrlo s  sualni ljudi, pa nam je to bilo prirodno. Nije se činilo kao veliki korak jer je to uvijek bilo nešto što smo željeli isprobati.”

Ali što se tiče onoga što su smjeli raditi s drugim ljudima, Hailey je objasnila: “Definitivno smo morali puno razgovarati o tome nakon što smo to učinili prvi put jer morate voditi taj razgovor o tome s čime ste OK, što nisam u redu i gdje je granica jer se i dalje volimo i želimo poštovati dok istražujemo svoju se  alnost.

Svaki je par drugačiji. Imamo vrlo malo pravila jer uživamo biti s drugim ljudima i želimo da druga osoba bude može podijeliti i imati iskustvo koje god želi.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*