POZIRALA NA JAHTI I POKAZALA KOLIKO JE ZGODNA: O njoj mnogi SANJAJU!! ULAZITE NA VLASTITU ODGOVORNOST! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 4, 2023

Mlada glazbena zvijezda Teodora Džehverović nakon tri godine veze prekinula je s košarkašem Ninom Čelebićem, a sada mediji već mjesecima pišu o njezinim novim ljubavnim avanturama.

Dugo se šuškalo da je u vezi s Lukom Vildošem, potom se pričalo da je srce mlade pjevačice ukrao Matias Lesor, a sada je otkrivena prava istina.

Naime, čini se da Teodora Džehverović ima slabosti prema košarkašima, te je redovita na utakmicama i svoj Instagram profil koristi za objave na temu sporta.

Tako je pozirala s košarkaškom loptom na odmoru.Kako prenose pojedini mediji iz Srbije i Hrvatske, Teodora je nakon toga sreću pronašla uz košarkaša Matića Rebeca koji ima 28 godina.

Priče o njihovoj romansi dodatno su podgrijale fotografije s ljetovanja, gdje oboje uživaju na jahti..

OVDJE

Podsjetimo, Teodora je prethodnih dana objavila fotografije momka, čije je lice skrivala, kako igra košarku, a onda se uslikala u vrlo limitiranom izdanju na kojem pozira s košarkaškom loptom pored terena u svim mogućim pozama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*