ALBANKA PRISTALA DA SE UDA ZA SRBINA IVANA ZBOG OCA: Postala 0miljena u selu, pa sad svi od nje traže NEZAMISLIVU STVAR – Otprilike Novo
Portal October 7, 2023

Brakovi između Albanki i Srba postali su vrlo česti, a svjedočili smo i brojnim lijepim ljubavnim pričama. Naime, emocije ne poznaju ni godine, ni nacionalnost, ni prepreke. Oni koji su hrabri i ne dopuštaju predrasudama da ih sputavaju, mogu svoj život doista učiniti bajkom. Tako se jedna Albanka Besiana iz Tirane unatoč brojnim kulturnim razlikama odlučila udati za Ivana Kitanovića, Srbina iz sela Zaplanjska Toponica u općini Gadžin Han.

Prije četiri godine Besa, kako je svi zovu, postala je Ivanova žena i preselila se u srpsko selo gdje je postala miljenica! Prošle godine ova hrabra žena na svijet je donijela blizance – Luku i Aleksu, čime su, kako ističu supružnici, upotpunili svoj brak.

Moj otac ima prijatelja iz Srbije i zahvaljujući njemu sam se udala za Ivana. Taj čovjek je odvjetnik. Radio je i u Albaniji i malo govori albanski. Pitao je može li naći djevojku za svog susjeda u Albaniji. Otac je rekao da ima kćerku za ženidbu i tako je sve počelo. Ivan je došao u Tiranu i upoznali smo se. Ispričao nam je gdje živi, ​​čime se bavi, što mu rade roditelji, kako je u njegovom selu… Svidio mi se i odlučila sam se udati za njega. Došla sam u Zaplanjsku Toponicu, imali smo svadbu, s vremenom sam naučila i srpski jezik – ispričala je ranije Besjana.

Kakav je Besin život daleko od Tirane?

Besa je objasnila da se njen život u Tirani prije udaje znatno razlikovao od sadašnjeg života na selu. Suprug radi kao vozač, a oko blizanaca joj puno pomaže svekrva. Dodaje da je jako zadovoljna i da su je svi u ovom malom srpskom selu dobro prihvatili.

Besini susjedi iz Zaplanjske Toponice ispričali su kako su bili iznenađeni kako se brzo prilagodila životu na selu, naučila raditi sve seoske poslove, čak i voziti kola i traktor.

Nakon što su vidjeli kako se dobro prilagodila novoj sredini, netko iz sela je pitao ima li prijatelja ili rođaka u Albaniji za udaju za njihovog sina ili rođaka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*