SRPSKA VODITELJKA NAKON ŠTO JE ISCUREO INT1MNI SNIMAK GDJE SE PRAŠI SA DVOJICOM NESTALA SA TV: Vrele SCENE su zatresle region!! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 7, 2023

Tina je sada prvi put progovorila o neugodnostima zbog kojih je odlučila napustiti televizijsku karijeru i povući se iz javnosti Voditeljica Tina Katanić nakon sedam godina progovorila je o skandalu zbog kojeg se povukla iz javnosti.

Voditeljica i bivša Loto djevojka Tina Katanić našla se u središtu skandala kada je u javnost osvanula int11mna snimka na kojoj je s još dvojicom muškaraca, a prije sedam godina nastao je pravi kaos kada je snimku u javnost pustio nogometaš Domagoj R. (28). ) koji je osuđen za ovaj zločin.

Dobio je godinu i 11 mjeseci zatvora, a Tina je sada prvi put progovorila o nelagodi zbog koje je odlučila napustiti televizijsku karijeru i povući se iz javnosti.

Prilika da vam kažem i mediji koji će prenijeti moje riječi , pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Želim probuditi svijest o tome da se ne maše i stigmatizira nešto što je došlo iz čistog povjerenja. Važno je čuti tko je žrtva i koja je počinila teško kazneno djelo.

Srećom, žene su danas zaštićene svim mogućim konvencijama i kaznenim i mnogim drugim zakonima. Uostalom, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena teška kaznena djela.” , započela je Tina za hrvatski Story.

Domagoj je 2015. godine, kako se pisalo, snimio Tinu tijekom intimnog odnosa s dvojicom prijatelja, a potom to proslijedio trećoj osobi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*