STVARNO SE NEKO USUDIO DA PREVARI OVAKVU RIBU? Naša pevačica PROGOVORILA o muškarcima, EVO ŠTA SU JOJ RADILI (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 7, 2023

Pjevačica Sandra Afrika otkrila je što je sve spremna učiniti za ljubav.

“Radio sam svašta. Čak i neke stvari koje smatram nenormalnim u vezi. Između ostalog, oprostila sam… nevjeru i ostalo što bi mi partner servirao. Mogao je pored mene da radi šta hoće, a meni tada nikad nije bilo jasno u čemu je njihov problem”, rekla je Sandra u emisiji “Magazin in”, koju prenosi “Blic”, dodajući da joj u vezama nije važno ništa materijalno. :

“Mogla sam s dečkom sjediti u najobičnijoj pivnici, iako se smatram poznatom i važnom osobom i ne bih si dopustila stvari koje su ispod mog nivoa… ali nikad nisam imala taj problem i kompleks

 Lijepo mi je i super se osjećam u takvom okruženju. Ipak, mislim da se kod muškaraca to ne poštuje dovoljno.

Uvijek će biti bolje onima koji će se zavaravati, tražiti skupa vina, skupe krpice Kako je pjevačica nedavno priznala, previše se daje u ljubavi, ali i prijateljstvu.

“Dajem sve od sebe. Mislim da dajem više nego što bih trebao i da bih to trebao promijeniti.

Nije bitno radi li se o ljubavnoj vezi ili prijateljstvu, sebe treba staviti na prvo mjesto”, rekla je Sandra Afrika i otkrila je li ikada prevarila svog partnera:

“Pa, nikad. Kad malo bolje razmislim, istina je, tko se ljuti, ljuti se.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*