Miljana Kulic se utegla kao pracka – izgubila cak 40kg, prava b0mba, pogledajte i sami u nastavku, a ovo je njena dijeta – Otprilike Novo
Portal October 8, 2023

Iako je jedva preživjela operaciju smanjenja stomaka, Miljana Kulić, koja je svojedobno zahvaljujući dijeti imala čak 105 kilograma, uz pomoć posebnog jelovnika svoju je težinu smanjila za čak 37 kilograma.

Jako je smršavjela, a kako je i obećala, hrani se zdravo, pa je osim 27 kilograma koje je izgubila nakon operacije želuca, tijekom Elitovizije otkrila da je smršavjela dodatnih 10 kilograma.

– Doručkovao sam pet sendviča i palačinku s vrhnjem, za ručak sam jeo tjesteninu i dva komada kolača, a za večeru cijelu pizzu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da se zasitim – rekla je ranije i pohvalila se da je u tri mjeseca smršavila 27 kilograma.

– Jedva sam preživio operaciju, ali sve bih ponovio. Preživio sam pakao, borili su se za moj život i zahvaljujem svim doktorima koji su mi pomogli. Svi znaju koliko volim jesti, zato sam i morala napraviti taj zahvat jer mi djeca ne pomažu, nisam takav karakter. Vagala sam se prije ulaska u “Zadrugu”, smršala sam 27 kilograma, a pravi rezultat vidjet ćete tek nakon Nove godine – kaže Kulićeva.

– Znala sam doručkovati pet sendviča, a onda naručiti palačinku s vrhnjem. Čim bih završila s doručkom, počela bih razmišljati što ću ručati, pa sam natjerala Baby da me odvede u restoran. Tamo bih pojeo tjesteninu i odmah nakon toga dva komada torte. Za večeru sam mogao sam pojesti cijelu pizzu, a između toga nešto prigristi. Čak sam se skrivala od svojih dok jedem. Tretirao sam svoje tijelo kao kantu, sve nezdravo sam ubacio u sebe, ali gotovo je! Sada jedem malo i zdravo – rekla je zvijezda i otkrila svoj jelovnik:

– Nakon smanjenja želuca jeo sam samo kuhanu hranu, razne juhe i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. Meni je to dovoljno. Pojedem komad piletine ili ribe i to me drži cijeli dan. Svjesna sam da ću do kraja života morati paziti na prehranu, ali nemam ništa protiv. Moram se pridržavati svih savjeta liječnika jer ću si inače napraviti ozbiljan problem.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*