OVIH NEKOLIKO TRAČICA TREBALO BI PREDSTAVLJATI KUPAĆI KOSTIM: Zbog onoga što se SVE vidi u njemu, muškarci se PREZNOJAVAJU (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 8, 2023

Emili Ratajkovski ne prestaje se hvaliti vlastitim brendom kupaćih kostima, ali i s si prirodnim obl1nama, a evo koje je fotografije objavila s plaže.

Poznata manekenka Emily Ratajkovski objavila je nove fotografije s plaže promovirajući svoj brend kupaćih kostima Inamorata, a koje najbolje možemo opisati kao oskudne.

Emily je pozirala namazana s kolegicom na plaži, a kameri je pokazala i svoju bujnu zadnjicu na koju su slabi muškarci diljem svijeta.

Na jednoj fotografiji možete vidjeti celulit ispod stražnjice kojeg se Emily ne srami pokazati, a unatoč tome izgleda fantastično, a upravo ju je tijelo posljednjih godina dovelo do vrha A-liste , a Emily se ne srami pokazati svoje fantastično tijelo.

OVDJE

Podsjetimo, manekenka se prošle godine razvela od Sebastiana Burra McClarda s kojim je bila u braku četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prijevara.

Da li je ona po vama najzgodnija djevojka na svijetu ??

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*