PAPRENO SKUPA CICA MACA! MILICA DABOVIĆ PORUČILA: Ko hoće da gleda moju INT1MU, neka DIGNE KREDIT! EVO KOLIKA JE CIJENA DA JOJ VIDITE MACANU! – Otprilike Novo
Portal January 28, 2023

Bivša košarkašica Milica Dabović mjesecima je u centru medijske pažnje zbog svog profila na platformi za odrasle Only Fans. Anonimni izvor ustupio je redakciji Kurira set novih fotografija Milice Dabović koje je ona navodno objavila na ovoj platformi, a radi se o ukupno četiri fotografije.

Na dvije možete vidjeti erotsko izdanje Milice Dabović: ona leži na kožnoj sofi raširenih nogu dok međunožje skriva rukama.

Čini se da nema donje rublje, ali se potrudila zaštititi svoje intimne dijelove. Ipak, jedna od dvije, uvjetno rečeno, slobodnije snimke je potpuna p…

Da-ne Bivšoj sportašici poslali smo sve snimke i konkretno je pitali jesu li sve slike njezine: – Kratko i jasno: fotografija intimne dio nije moj! Ostali su na Onli fanovima, dostupni svima.

Da sam planirala nositi takvo donje rublje, skupo bih ga naplatila. Dečki su razočarani što moja privatna regija nije dostupna, je*iga, vrijeđaju me što sam to odabrao, a ostalo mi je malo pretplatnika. Zato mi je žao, ali odgovor na sve njih je: za moju pičku trebaš dignuti kredit! – rekla je Milica.

Na pitanje sumnja li da joj netko smjesti, bila je konkretna: – Cijeli život mi se smjesti, ali postoji djevojka čija je fotografija na internetu, uspjeli smo pronaći originalnu fotografiju, pa sam mirna . Znaš da sve dopuštam, da imam razumijevanja, ali plačem zbog takvih stvari! To što mi netko namješta je jadno.

Takvih mojih slika nema, nisu me znali drugačije prevariti pa se bave namještanjem. Photoshop očito radi – zaključila je Dabović.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*