DA LI SE SEĆATE KRALJICE SILIKONA? Izneverovaćete kada vidite KAKO DANAS IZGLEDA, potpuno je DRUGAČIJA (FOTO) – Otprilike Novo
Portal January 28, 2023

Na toj fotografiji pozirala je s prijateljicom koja je očito dijelila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt s njima

Plastična kirurgija danas nije stvar prestiža pa sve više žena ide pod nož, a pitanje je gdje je granica?dobar ukus.

Tijana Đuričić, poznatija kao “kraljica silikona”, prije nekoliko godina zaprepastila je javnost svojim fizičkim izgledom, kada su njene fotografije iz jednog kluba obišle ​​internet.

Javnost je tada šokirano gledala fotografije “prenapumpane” crnke koja se na društvenim mrežama pohvalila povećanim usnama i grudima, a upečatljive plave leće dodatno su pridonijele njenom neprirodnom izgledu.

OVDJE

Na toj fotografiji pozirala je s prijatelj koji je očito dijelio istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su ih odmah kontaktirali.

Tijana je gostovala u emisiji “Magazin In” gdje je još jednom šokirala svojim stavom, te pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, ljepoti, samopouzdanju i, općenito, vrijednostima u današnjem društvu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*