STIGLE CRNE VESTI: Naša NAJPOZNATIJA PEVAČICA teško povređena, HOROR se desio u autu! – Otprilike Novo
Portal June 1, 2022

Naime, u posljednje vrijeme imamo dosta vijesti vezanih uz crnu kroniku, pa su prošli tjedan, ali i nekoliko prethodnih, raspoloženi za loše vijesti. Jedna od njih, koja je zasigurno potresla regiju, je trenutak kada je pronađeno beživotno tijelo Mateja Periša, za kojim se traga posljednjih pet mjeseci, kao i smrt poznatog povjesničara Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo od srčani udar. Uz to, imali smo i nekoliko ubojstava, od kojih je najgore bilo u Zrenjaninu.

Naime, tada je supruga uspavala muža tabletama za spavanje, a onda ga je u snu ubola nožem, a na kraju ga posjekla motornom pilom?! Povrh svega, uzela mu je dijelove tijela i stavila ga u šerpu da se kuha, a kada je došla policija ostala je u stanju šoka, a sve je to prijavila ženina kćer koja ima 8 godina. star.

Da stanje u Hrvatskoj nije dobro pokazuje i sljedeća vijest, a riječ je o popularnoj pjevačici i starleti Avi Karabatić koja tvrdi da je imala prometnu nesreću, ali ne i da ju je policija uhitila zbog remećenja javnog reda i mira .

Kako smo doznali, ona je prije nekoliko dana šetala Splitom mrtva pijana, potpuno gola i uznemiravala prolaznike. Naime, zbog prometne nesreće se pravda kao i u policiji. Poznato je da je nedavno izašla iz realityja, a sada je navodno upala u novi problem, dala je i kratku izjavu: “Laž je da sam uhićena. Nitko me nije lišio slobode.

Imala sam rođendan i doživjela sam prometnu nesreću. Ozlijeđena sam, oko mi je plavo, jako sam loše prošla. “Glupost je ono što je napisano”, rekla je Ava.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*