Naručio sam esk0rt damu jer sam želio malo akcije i dobre zabave: Kada sam otvorio vrata i ugledao nju, ostao sam š0kiran, noge su mi se odsjekIe – Otprilike Novo
Portal June 3, 2022

Danas donosimo još jedno priznanje koje je obišlo svijet za vrlo kratko vrijeme, moramo reći da je anonimno, ali je momak morao s nekim podijeliti šta mu se dogodilo, da ne bi eksplodirao, istakao je:

Tako barem moram napisati kako mi se dogodilo nešto što niko ne može ni sanjati, a kamoli doživjeti. Eksplodiraću ako nekome ne kažem. Inače, dosta radim, putujem, majka živi sama, finansijski je stabilna, radi, ali nisam znao da može da radi posle posla.

Došao sam u rodni grad posle nekoliko meseci i samo sam hteo da se odmorim od poslovnih obaveza, od razmišljanja, pa sam odlučio da naručim nekoj gospođi da me zabavi, što sam i učinio pozivom na jedan broj.

Nisam pitao ni za ime ni za bilo šta, ali kada sam otvorio vrata i vidio majku, bio sam šokiran, noge su mi bile odsječene, a majka je nakon posla odlučila da se bavim “najstarijim zanatom”. Propali smo u zemlju oboje od blama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*