RUŠI SE UKLETA KUĆA VIDE PAVLOVIĆ! – Komšije otkrivaju sve TAJNE doma u kojoj se desilo ubistvo, ali i kako je provela POSLEDNJE DANE, TUGA – Otprilike Novo
Portal June 3, 2022

Kad je riječ o pjevačici Vidi Pavlović, mnogi su je smatrali kraljicom romske glazbe i imala je bogatu karijeru, no privatni život je bio jako težak i često je tugovala iza svoja četiri zida. Udavala se dva puta i najveći joj je žal bio što nije mogla imati djecu, pa je tugu često znala utopiti u alkoholu.

Zdravstveno stanje joj se naglo pogoršalo te je preminula prije 17 godina u 60. godini i pokopana je u Futogu. Vida je imao kuću koja se nalazila na Voždovcu, o kojoj se prije tri godine puno pisalo jer se u njoj dogodilo ubojstvo. Naime, dvojica mladića zajedno su pila te je nakon svađe koja je izbila među njima ubio još jednog. U toj kući već godinama nitko ne živi, ​​a iza Vida je ostalo nekoliko nasljednika koji se godinama spore na sudu oko njezine imovine.

Nakon ovog ubojstva, na kraju se počelo pričati kako je kuća ukleta i svi su je zaobilazili. Nekoliko puta je najavljivano da će se rušiti jer bi se tu trebala graditi zgrada, a kako kaže jedan susjed, to će se najvjerojatnije dogoditi na ljeto jer je dozvola dobivena nakon što je riješen sudski spor.

Susjeda koja tamo živi dugo se sjeća Vide i kaže da je bila dobra žena, ali da je patila što nije mogla imati djece sa Stevom i da se nije brinula o sebi. Previše je pila i jako je imala visoki krvni tlak.. Steva i Vida su se razveli, ali su nastavili živjeti u istoj kući i imali lijepu vezu, no on je našao drugu ženu i ostavio je tako da je na kraju ostala sama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*