UŽASNO, VELIKA TUGA! IZNENADA PREMINUO POZNATI PJEVAČ: Samo se srušio nakon nastupa – ŠOK I NEVJERICA! EVO KOJI JE UZROK SMRTI – Otprilike Novo
Portal June 4, 2022

Nakon ovog naslova većina je mislila da izlaze samo naslovi Crne kronike. Javna scena se u posljednje vrijeme suočila s velikim brojem smrtnih slučajeva i ostala je bez puno dobrih pjevača, glumaca, glazbenika… Ne možemo se pomiriti s ničijom smrću i samo se trebamo naviknuti da ne vidimo osobu s kojom smo živjeli. vrijeme ili jednostavno gledao na TV-u, društvenim mrežama itd.

Danas je tema javna scena, odnosno bolivudski pjevač Krishnakumar Kunat KK, koji je preminuo prije nekoliko dana u Indiji.

View this post on Instagram

A post shared by KK (@kk_live_now)

Strani mediji objavili su njegovu smrt, a pjevaču je zapravo pozlilo nakon nastupa koji je trajao 11 sati. Sve se dogodilo na povratku u hotel te su zaključili da je smrt uzrokovana srčanim udarom. Iz hotela je prevezen u Institut za medicinska istraživanja, gdje je proglašen mrtvim. Premijer njihove zemlje, Narendra Modi, izrazio je sućut obitelji putem Twittera.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*