SEVA GORE I DOLE: Tanji Savić na sceni ispale ogromne GRUDI, a kada se razmakao ŠLIC: NASTAO JE OPŠTI HAOS! (video) – Otprilike Novo
Portal June 6, 2022

U nastavku današnjeg priloga fokusiramo se na domaću estradu koja je definitivno krenula s puno koncerata u svojim opusima. Naime, ovdje je lijepo vrijeme, bliži se praznici, a time će se intenzivirati posjeti morskim destinacijama, a poznate osobe će tu zasigurno vidjeti vrlo velik izvor prihoda, koji se jednostavno mora iskoristiti.

No, zbog vrlo visokih temperatura koje su vladale posljednjih dana u cijeloj regiji, možete li zamisliti kada se nađete u klubu koji je prepun? Tu ne pomažu nikakvi klima uređaji i ventilatori, svi se tope u goloj vodi. Da stvari budu još toplije i toplije, pjevači to koriste na pozornici kako bi se malo raskomotili, te tako podigli atmosferu na vrh.

Odmah popiju više, a vlasnici klubova samo zadovoljno trljaju ruke. Na to smo navikli od nekih pjevačica, jer je dovoljno pogledati samo posljednji nastup Jelene Karleuše u Mostaru, gdje je zapravo bila bez grudnjaka, sa samo 2 naramenice preko bradavica. No, definitivno nismo očekivali da će to učiniti Tanja Savić.

Naime, prije par dana imala je jedan nastup u prepunom zrenjaninskom klubu, htjela ne htjela, ali joj je u jednom trenutku otpao gornji dio, a grudi su joj zapravo same ispale. Pogledajte sami kako je sve to izgledalo.

View this post on Instagram

A post shared by @tanja_savic_fanclub

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*