KAKVA GLUPA GREŠKA- POKUŠAO DA SRBINU OTME ZASTAVU NA SVADBI- Barjaktar ga samo sa jednim udarcem PATOSIRAO- Snimak napravio HAOS na društvenim mrežama (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 8, 2022

Da je rat u Ukrajini dobio veću dimenziju govore i podjele koje se događaju među ljudima diljem svijeta, koji su za ili protiv Rusije ili Ukrajine.

Na društvenim mrežama ima mnogo oštrih polemika, ima videa i fotografija na kojima pojedinci ili grupe izražavaju svoje mišljenje o ratu u Ukrajini, a ponekad sve to eskalira u nasilje, što pokazuje i ovaj video snimljen u Ateni, gdje ljudi koji podržavaju Ukrajinu pomiješane srpske i ruske zastave. Srbin, koji je bio barjaktar na svadbi, istaknuo je zastavu Srbije, ali su okupljeni mislili da je to zastava Rusije, pa su sve to shvatili kao provokaciju.

Muškarac je prišao vozilu iz kojeg se vijorila srpska zastava i napao vozača. No, zastavonoša je izašao iz auta i nastala je prava tučnjava, a na snimci se vidi da je zastavonoša imao jako dobru tehniku ​​i vrlo jak heklanje, pa je svog napadača oborio na tlo. U obranu napadača intervenirao je još jedan muškarac, a onda se pojavila policija koja je smirila strasti.

Bilo je i okupljenih građana koji su se okupili kako bi podržali jednu od strana u aktualnom ratu isticanjem ukrajinskih zastava i koji su promatrali ovu borbu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*