Srbin u tangama napravio haos na Malti – Njegov snimak dok tuče policajce postao je hit na internetu (Video) – Otprilike Novo
Portal June 9, 2022

Državljanin Srbije Nikola V. (33) uhićen je danas na Malti nakon četiri mjeseca bijega, nakon što je u veljači ove godine sudjelovao u tučnjavi u Marsascali u kojoj je jedan muškarac (29) teško ozlijeđen.

Nikola je prilikom uhićenja, u kojem je sudjelovalo sedam policajaca, ozlijedio četvero. Snimka ovog uhićenja, na kojoj se vidi da je Srbin u kupaćim gaćama, postala je viralna na društvenim mrežama, prenosi “Lovinmalta”.

– Policija je zajedno s pripadnicima Jedinice za brze intervencije doznala da je Srbin često dolazio u mjesni klub i tako se nalazio. Međutim, vidio je policiju i pokušao pobjeći. Policija ga je pokušala uhititi, no on se opirao uhićenju – prenosi ovaj portal i dodaje:

– Odbio je suradnju s policijom te je nakon svađe došlo do tučnjave između policajaca i Srbina koji ih je tom prilikom lakše ozlijedio. Riječ je o četvorici pripadnika malteške policije koji su ga pokušali obuzdati.

Policijski inspektor Daryl Farr danas je na sudu izjavio da se u Srbiji traži i srpski državljanin zbog navodnog posjedovanja i proizvodnje ilegalnog eksploziva i vatrenog oružja.

Sud je rekao da je pobjegao iz Srbije koristeći lažnu hrvatsku putovnicu.

View this post on Instagram

A post shared by Lovin Malta (@lovinmalta)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*