“Nisam mogla da hodam”: Baka (82) se udala za 46 godina mlađeg i u DETALJE opisala intimne odnose (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 8, 2022

Mnogo smo se puta do sada uvjerili da se današnji svijet definitivno okrenuo naglavačke. Naime, postalo je sve normalnije da se mladić 30 ili 40 godina mlađi oženi starijom gospođom, iako je puno češće da se mlade djevojke udaju za muškarce koji im mogu biti djedovi. Danas se fokusiramo na možda najpoznatiji par na svijetu, on je iz Egipta, dok je ona iz Engleske, a upoznali su se preko Facebooka, a ako kažemo da mu je starija od majke, onda znate kakva odnos o kojem se radi.

Iris Jound danas ima 82 godine, a udala se za Egipćanina Muhammada Ibrahima koji ima 36 godina, a njih dvoje se uopće nisu mogli vidjeti na otoku zbog raznih peripetija i zakona koji vladaju u Engleskoj. Zbog toga je morala otići u Egipat, a tek prošli mjesec uspjeli su se vjenčati, pa je on dobio pravo da može doći živjeti u Veliku Britaniju.

Kako kaže, na prvo seksualno iskustvo potrošili su cijeli lubrikant, a zdjelica je cijelo vrijeme boljela, no ona je ipak bila više nego sretna. „Jedva čekam da te upoznam. Moj odvjetnik kaže da moram biti pozitivan. Samo se nadam da će to biti dobre vijesti.

Jako mi nedostaje Muhamed, samo ga želim sa sobom u Velikoj Britaniji, on je to po svemu sudeći zaslužio. Za mene bi bio smak svijeta da nije dobio vizu. Bilo bi kao da nije umro, ali je nestao – rekla je Iris.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*