SRBI KAO LUDI KUPUJU KRAVATU KOJU JE DŽONI DEP NOSIO: Bili smo na MESTU gde se PRODAJE i ŠOKIRALI se CENAMA! – Otprilike Novo
Portal June 8, 2022

“Johnny Srbendo” u posljednje vrijeme odzvanja sa svih srpskih portala, jer je dobio veliki spor protiv svoje bivše supruge Amber. Naime, podsjećamo, cijeli svijet je pratio ovo suđenje, gdje ga je bivša supruga optužila da ju je fizički zlostavljao, a na kraju se pokazalo da je ona sve izmislila, a kada su se javili njegovi bivši partneri, to je definitivno je saznala da je sve lagano, a na kraju se ispostavilo da je pomokrila njega u krevet jer joj je zakasnio na rođendan?!

No, ono što su svi u Srbiji primijetili je kravata koju je na suđenju nosio Johnny Depp, koja je s tim motivima kupljena u Crkvi Svetog Save, a mnogi u Srbiji smatraju da mu je donijela sreću. Dep je poznat kao veliki poštovalac Srbije, tu je bio mnogo puta, u jako je dobrim odnosima sa Emirom Kusturicom. a prije par mjeseci posjetio je Aleksandra Vučića, a Miloš Biković mu je bio jako blizak kada je bio s njim na promociji njegovog najnovijeg filma “Južni vjetar”. Čak je na svom Insta profilu objavio i Deppovu sliku i oduševio se Deppovim stajlingom. „Skroman i s poštovanjem prema svima. “Kad Johnny Depp nosi kravatu ukrašenu kao mozaik interijera Hrama Svetog Save”, napisao je Biković.

Vjerovali ili ne, cijena ove kravate je ako želite kupiti čak 10.000 dinara. “Mozaik za krave dio je kolekcije mozaika i izrađen je od prirodne svile. Inspiriran je detaljima iz mozaika Hrama Svetog Save”, navodi se na stranici.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*