TRAGEDIJA NA GLUMAČKOJ SCENI: Napustio nas je u 27. godini! – Otprilike Novo
Portal June 9, 2022

Španska glumica i voditeljka Ana Obregon (65) doživljava pravu porodičnu dramu. Njen sin Alex Lekio preminuo je nakon borbe sa rakom, prenose strani mediji. Imao je samo 27 godina.

Posljednje dvije godine borio se protiv raka, a nedavno je primljen u bolnicu u Barseloni, gdje je podvrgnut novom liječenju. Prije toga se liječio u SAD-u i često se pojavljivao na društvenim mrežama gdje je objavljivao motivacijske poruke za sve ljude koji su u teškim situacijama – Sve je stvar stava i svi koji se nađu u mojoj situaciji to će shvatiti. Ljudi drugačije reaguju kada su preplavljeni problemima. Imam podršku porodice i prijatelja, a moja majka je neverovatna žena – rekao je tada Aleks.

A koliko je Ana bila povezana sa sinom, pokazala je krajem prošle godine objavivši fotografiju iz 1992. sa bebom Aleksom, uz opis:

– 27 godina kasnije ti si jedino što me čini ponosnom – napisala je Ana na Instagramu.

Podsjetimo, prije 21 godinu bila je u vezi sa hrvatskim fudbalerom Davorom Šukerom, s kojim je provela tri godine dok je on igrao fudbal u Real Madridu.

Šuker ju je zaprosio, ali je ona odbila i zbog prosidbe završila na Hitnoj pomoći.

Naime, Šuker je tokom večere u poznatom madridskom restoranu stavio prsten u Aninu čašu vina, želeći da iznenadi svoju partnerku i zaprosi je. Ali Ana je popila vino, a sa njim i prsten, i zamalo se udavila.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*