“PRIJE NEGO ŠTO JE SAZNALA DA JE TRUDNA, TRAŽILA JE…”: Oglasio se nakon napuštanja Zadruge, nije mogao da šuti – Otprilike Novo
Portal June 10, 2022

Nenad Aleksić Ša i Fran Pujas nedavno su napustili Bijelu kuću, a za srpski portal pričali su o svom prijateljstvu kao i brojnim pitanjima o privatnom životu koja su ih čekala nakon izlaska iz najgledanijeg reality formata.

Također, osvrnuli su se na najaktuelnije teme koje ovih dana pune novinske stupce i portale te otkrili sočne detalje ljubavnih veza koje potresaju domaću javnost.

Nedavno ste izašli iz realityja, vidno raspoloženi i nasmijani, a koji je razlog tome? Uostalom, okupili ste se da gostujete u emisiji Pitam za drugu?

– Da! Malo smo se odmorili, barem ja. Zajedno smo došli na show i zajedno smo proveli dva dana – rekao je Fran sa smiješkom na licu.

Kako je došlo do vašeg pomirenja i obnove vašeg prijateljstva? Podsjetimo, tijekom Nenadove veze s Tarom Simov prekinuli ste kontakt, no sada ste prošlost ostavili iza sebe?

– Nenad je sad totalno normalan, pa je sad sasvim druga priča – rekao je Pujas.

– Sad sam Nenad, od prije Zadruge 4, vratio sam se sebi. Nisam zvao ljude iz dobro poznatih razloga. Nakon ovog sudjelovanja obnovio sam prijateljstvo. Nikada nije prestalo, samo nisam nikoga vidjela. Nastavili smo nas dvojica gdje smo stali, on je sve prešao – dodao je reper.

Koje su intrige javnosti čuli ste od Tare nakon izlaska iz Zadruge?

– Nisam se čuo s njom i nema potrebe. Svemu tome ima kraja.

– Za mene je ovo glupost, iskreno ne bih to više komentirao, dao sam izjavu za Pink.rs i ne bih više o tome – rekao je Fran.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*