Bivša rijaliti učesnica doživela JEZIVU saobraćajnu nesreću! Lekari joj se BORE za ŽIVOT! TUGA DO NEBA! – Otprilike Novo
Portal June 11, 2022

U nastavku današnjeg članka, nažalost, lošija je vijest koju vam prenosimo.

Točnije, današnji su vezani uz reality showove, a riječ je o tome da je jedan bivši sudionik reality showa doživio prometnu nesreću. Kad je riječ o reality showu, poznato je da su posljednjih godina prilično zastupljeni, a na našim prostorima Zadruga je ta koja ruši sve rekorde gledanosti.

Dakle, kako smo već istaknuli, reality show je gledan u cijelom svijetu, pa vam u nastavku, a kao što ste mogli zaključiti iz naslova, donosimo tužnu vijest vezanu za stvarnost, a riječ je o prometnoj nesreći koju su doživjeli jedan od sudionika. Ovo je bivši sudionik reality showa Love & Hip Hop”, Apple Watts. Očevidkinja koja je bila na mjestu nesreće ispričala je lokalnim medijima da se svojim Mercedesom zabila u mercedes, a automobil joj se nekoliko puta prevrnuo i na kraju zapalio. Jedna od putnika uspjela je pobjeći, a ona je hitno prevezena u bolnicu.

https://www.instagram.com/p/CavGWoBPgBi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0d8bafe6-77a8-4b60-a331-3f986a46c0fc

Naime, policija je istaknula da se jedna od putnica u kamionu nekako uspjela izvući, te da je odmah prebačena u bolnicu u Nevadi, gdje joj je hitno ukazana liječnička pomoć. Kako doznajemo, još uvijek se ne zna uzrok prometne nesreće, pa će se naknadno otkriti, pa se još uvijek ne zna je li ova nesreća posredovala alkoholom ili nekim drugim supstancama koje su možda bile korištene.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*