90-IH JE ŽARILA I PALILA, PA NAPUSTILA SRBIJU BILA VELIKA ZVEZDA: Nekad poznata pevačica, danas čisti stanove i pere pozadine starcima!Propala totalno! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 18, 2022

Pevačica Anica Milenković započela je sjajnu karijeru krajem osamdesetih godina, a tokom 90-ih je postala jedna od poznatijih i plaćenijih pevačica kod nas.

Proslavila hitom “Na lančiću ime tvoje”, a iako je prošlo puno godina od tad, Srbija je još uvek nije zaboravila.

2007. godine otišla je na turneju po Americi i odlučila je da se više ne vrati. Danas živi na Floridi i sama podiže sina Filipa i ćerku Barbaru. Osim pevanjem, bavi se i drugim poslovima

Anica održava stanove i kuće, radila je kao spremačica u banci, a brine se i o starim ljudima.

Osvrnula se sada na činjenicu da su neki ljudi u negativnom kontekstu spominjali poslove koje je radila daleko od domovine.

“Spominjali su me, ali ne onako kako sam želio i kako sam očekivao. Ako me već spominju, neka me spomenu zbog dobrih stvari koje sam učinio, a ne zbog svog marketinga. Ako sam se htio sakriti nešto ili se nečega sramiti, “Ne bih o tome.

Ne sramim se svog posla izvan pjevanja, iako mi svi kažu da je dobro da me se spominje”, rekla je pjevačica ulaskom u emisiju “Grand Magazin” .

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*