POGLEDAJTE POSLEDNJE TRENUTKE ŽIVOTA PEVAČA GRANDA: Pojavio se snimak egzekucije i neposredno pre ubistva Mikija Kolašinca u Holandiji (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 18, 2022

Nizozemska policija rekonstruirala je kretanje pjevača Envera Mikija Kolasinca iz Novog Pazara, koji je brutalno likvidiran 9. lipnja u gradu Buchtenu, a uz pomoć video zapisa sa sigurnosnih kamera otkrila je da je kupovao kruh u pekari neposredno prije ubiti.

Podsjetimo, Kolašinac je ubijen prije devet dana u Sačekuši, kada je nepoznati napadač pucao na njega ispred zgrade u kojoj je živio u mjestu Buchten u pokrajini Limburg.

Njegovo tijelo pronađeno je ispred garaže, a ubrzo je utvrđeno da je stradao od pucnjave.

Napadač još nije uhićen i u bijegu je.Nizozemska televizija RTL5 objavila je nove detalje ubojstva u svojoj emisiji “Istraživanje” koja podsjeća na mafiju.

Objavili su i video na kojem se vidi da je Kolašinac bio miran prije zločina te da je opušteno došao do obližnje krušne trgovine.

– Istražitelji su nakon ubojstva ispitali stanovnike ovog dijela grada, a snimljene su i nadzorne kamere kako bi se otkrili detalji ovog zločina.

OVDJE

Naime, napravljen je foto-robot muškarca koji se u trenutku zločina nalazio u blizini pucnjave.

Kamere su zabilježile kretanje unesrećenog, pa je utvrđeno da je pjevač kući došao svojim sivim “mercedesom” između 14 i 15 sati. Parkirao je auto u garaži i razgovarao sa susjedima – prenose kretanje Kolašinca u emisiji, pa nastavljaju:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*