Bila je megazvijezda devedesetih u Jugi, a danas pere guz0ve babama da bi djeci zaradila za hljeb – ev0 ko je u pitanju i kako danas izgleda – Otprilike Novo
Portal June 19, 2022

Počela je pjevati krajem osamdesetih, a onda je preko noći postala velika zvijezda. Svi su htjeli znati koje je to čudo od djevojke otpjevalo hit “Na lančiću ime tvoje”.

Anica Milenković, koju starije generacije iz 90-ih pamte kao djevojčicu s pjesmom “Lančić”, više od desetljeća živi i radi na Floridi, a dok je bjesnila epidemija koronavirusa, rekla je da je dodatno zarađivala. novac brigom za starije osobe.

Ubrzo je postala tražen od strane relevantnih glazbenih stručnjaka i uslijedio je niz uspješnih albuma. Bila je članica svih najjačih produkcija, a i danas se priča o njenom nastupu na “Grand” pozornici s hitom “Sada ili nikad” kada je sve šokirala svojom koreografijom. U Ameriku je otišla na turneju 2007. i tamo je ostala do danas.

Kaže da pere babama zadnjice, radi kao njegovateljica u slobodno vrijeme.

– Prije korona virusa imala sam puno posla, nisam stajala. Zatim je došao kaos i, naravno, manje posla. Ja sam netko tko nikad ne plače nad sudbinom. Nikad nisam imala muškarce s novcem, uvijek sam ulagala u sebe. Imam dvoje djece, kćer Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada odrastaju. Prošla godina je bila odlična za pjevanje. Onda je došla korona i posla više nema – rekla je pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*