ŠOK NA ESTRADI! Izgubila pamet, VIKI SINU MENJA VERU! Pa šta radi ova žena? EVO kako će se zvati… – Otprilike Novo
Portal June 20, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se naše javne scene, te javnih osoba, koje svojim ponašanjem i privatnim životom često skreću pažnju na sebe. Danas se dotičemo jedne od pjevačica koja je vrlo popularna na našoj sceni, a riječ je o Viki Miljković koja iza sebe ima karijeru na kojoj joj mnogi mogu pozavidjeti, karijera joj traje 25 godina, a iza sebe ima puno hitova nju, a oni najstariji pjevaju svaki dan.

No, moglo bi se reći da je u posljednje vrijeme dosta zapostavila svoju karijeru. Mnogi komentiraju da su joj ostale samo Grand Stars, a za vrijeme pandemije kruna virusa otišla je u jedan posao s njezinim suprugom, što se pokazalo kao dobra investicija. Dakle, radi se o tome da su osnovali tvrtku za obnovu i obnovu stambenih zgrada, a prva klijentica joj je bila kuma Ceca kojoj je napravila i obnovila vilu na Cipru.

Sada je dala intervju za medije, progovorila o svom životu, kako privatnim stvarima, tako i sinu za kojeg vjeruje da će trebati vremena da postane svećenik. Sina smo od malih nogu učili pravim vrijednostima, Taske i ja smo vjernici, poštujemo sve vjere, imamo prijatelje svih vjera i trudimo se usmjeriti sina na pravi put, a to je pridržavanje vjere i znati poštivati ​​svoju i tuđu vjeru, a pomaže od četvrte godine kada se služi ta božićna liturgija.

Vjerujemo i mislimo da će jednoga dana postati svećenik i to je prava stvar za njega“, rekla je pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*