SAD JE JASNO ZAŠTO JE MATEJ BIO DEZORIJENTISAN U NOĆI NESTANKA!Konačno se ZNA PRAVI RAZLOG: Bivši inspektor objasnio Perišovo ponašanje po izlasku iz Gotika! – Otprilike Novo
Portal June 21, 2022

Lambe Đorelijevski, bivši inspektor Uprave za droge beogradske policije, objašnjava da je djelovanje amfetamina uzrok dezorijentiranog ponašanja Splićanina Mateja Periša u noći kada je nestao, 30. prosinca prošle godine.

Snimka video nadzora koja se pojavila tijekom potrage za pokojnim Matejem Perišom pokazala je kako on, samo u majici, trči beogradskim ulicama, ali i trenutak kada se spušta niz stepenice koje vode prema Savi.

Njegovo tijelo pronađeno je nekoliko mjeseci kasnije, 18. svibnja u Dunavu, kod Ade Huje. Danas su objavljeni rezultati obdukcije koji su pokazali da je Matej u tijelu imao amfetamin ili kako ga na ulici nazivaju “brzinu”, ali i alkohol.

U kosi su mu pronađeni tragovi kokaina koji je prethodno konzumirao.

Prema riječima Lambea Đoreljievskog, visoka koncentracija amfetamina u tijelu sve objašnjava: “Previše je ubrzao i to je promijenilo njegovo ponašanje.” Činjenica da je pio samo je usporila djelovanje narkotika, no na snimci se vidi da je dezorijentiran i da se ne kontrolira u potpunosti.

To objašnjava njegov silazak na rijeku, čega, moguće, nije ni bio svjestan”, objašnjava za Novu umirovljeni inspektor Odjela za droge beogradske policije.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*