Stigli rezultati sa obdukcije MATEJA PERIŠA – evo šta je konzumirao od dr0ge kobne noći, Matej nije bio baš čist, svi u šoku – Otprilike Novo
Portal June 21, 2022

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da ne postoji osnovana sumnja da je smrt Mateja Periša posledica krivičnog dela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći 30./31. decembra 2021. godine vršene su provere, sve dok telo nije pronađeno 18. maja u Dunavu, kako navodi i prenosi Nova.rs.

Okolnosti koje su prethodile nestanku Mateja Periša, izjave osoba koje su bile u njegovom društvu prije njegovog nestanka, sa provjerama i obdukcijskim nalazom, ne ukazuju na to da je njegova smrt povezana sa bilo kojim oblikom nasilja.

Na sebi bez povreda, imao je “spid” i alkohol u krvi

Naime, obdukcijom koju je po nalogu Višeg javnog tužilaštva uradio Institut za sudsku medicinu u Beogradu utvrđeno je da na telu Mateja Periša nema povreda na kostima glave, vrata, trupa i udova.

Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, u prisustvu etil alkohola. Takođe, u uzorku kose su identifikovani tragovi kokaina i benzoilegonina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*