HAOS U RUSKOJ EMISIJI – “PITALA SAM PUTINA ŠTO NE NAPADNE LONDON I VAŠINGTON!” Novinarka otkrila šta joj je odgovorio! – Otprilike Novo
Portal June 22, 2022

Govoreći o raspoloženju nacije i onome što obični Rusi danas pitaju, Simonjanova je rekla da ruski narod podržava svog predsjednika i apelira na njega da ga udari na “centre odlučivanja”, nova serija šokantnih komentara u posljednjem broju “Nedjeljna večerna emisija s Vladimirom Solovjovom.

” Zapadni analitičari pomno prate njihove izjave jer ovaj dvojac, uz još nekoliko uglednih novinara bliskih Vladimiru Putinu, najbolje otkriva što se događa i kakva je atmosfera u Kremlju.

Simonjan i Solovjov su u svom posljednjem nastupu htjeli potaknuti podršku ruske javnosti nastavku krvavog rata u Ukrajini, kao što su to činili i prije, potičući eskalaciju sukoba i spominjajući neminovnost “Trećeg svjetskog rata!”

Čelnica ruske medijske kuće započela je svoju priču hvaleći Putinovo izvrsno zdravlje, nepobjediv duh, neprobojno samopouzdanje i vedro raspoloženje, piše Daily Beast u analizi njezina nastupa.

Govoreći o raspoloženju nacije i onome što obični Rusi danas pitaju, Simonjanova je rekla da ruski narod podržava svog predsjednika i apelira na njega da ga što prije udari u “centre odlučivanja”.

I ona i voditeljica, ali i gosti prijašnjih emisija u udarnom terminu, već su spomenuli potrebu preseljenja u centre odlučivanja poput Londona “ili još bolje Washingtona”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*