Ispovijest Darinke (23): Da bih nabavila heroin bila sam sa osam muškaraca za noć !! – Otprilike Novo
Portal June 22, 2022

Kada sam imao 17 godina, moja prijateljica iz Kikinde je došla u Crnu Goru i navukla me na heroin. Ostala sam bez posla i bila sam zavisna, a da bih imala novca za drogu, morala sam da se prostituišem. Bila sam zavisna od heroina, i da bih platila tu prokletu drogu, morala sam da se prostituišem, predajem se nepoznatim muškarcima za novac!

Tako sam bio sa osam muškaraca u jednoj noći! Krao sam, kopao i jeo po kontejnerima, bio sam u zatvoru zbog dilanja…

Sramota me je sad sve ispričati, ali cilj mi je da barem jednu djevojku odvratim od ovog priznanja sa puta koji vodi pravo u pakao! Ovo je za Informer rekla Darinka Kočanović (23), koja je 10. juna puštena iz požarevačkog zatvora, gde je služila trogodišnju kaznu zbog dilovanja droge.

Loše društvo – Sve je krenulo po zlu kada sam imao samo 17 godina. Došao mi je prijatelj iz Kikinde u Crnu Goru.

Prihvatila sam je kao sestru, čak sam je i zaposlila da radimo zajedno u restoranu – kaže Darinka i nastavlja: – Lepo smo se proveli, a onda mi je prvi put dala heroin.

Svidjeli su mi se lijekovi, sve je bilo super. Ubrzo je, međutim, heroin počeo da preuzima potpunu kontrolu nad mojim životom. Kada su stvari krenule loše, moj prijatelj je ukrao novac od vlasnika lokala i pobegao, a on je mene otpustio…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*