NEVJERICA- Bio sam ljubavnik Lepe Brene- TRETIRALA ME JE KAO ŽIGOLA- Pjevač sa svojom pričom ŠOKIRAO JAVNOST I ESTRADU – Otprilike Novo
Portal June 22, 2022

Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpopularnijih parova na domaćoj sceni. I u bivšoj Jugoslaviji pomno su pratili njihov ljubavni život i romanse koje su imali, a Brena je tada gorjela i žarila na pozornici, a Boba je bio aktivan tenisač, a mnogi danas svoj brak smatraju idealnim. No, mnoge je šokirala informacija da je Brena u jednom trenutku navodno imala ljubavnika.

Dragan Antonijević Harlekin, muzička zvijezda koja je osamdesetih oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja odlučio se vratiti na scenu s knjigom posvećenom Lepoj Breni. Tvrdi da su se on i Brena zaljubili 1993. godine

Rekao je da je Brenu upoznao u studiju pokojnog Rake, te da mu se odmah svidjela, te da se na kraju zaljubila u njega, te je zbog nje napustio tadašnju djevojku koju nije želio prevariti s Brenom . Kaže da su mu osjećaji prema Breni bili jaki, te da su se zbog snimanja vrlo često sastajali, te da ga je jednom pokušala poljubiti u stanu Marine Tucaković, te da ju je potom odgurnuo jer se bojao da će joj dosaditi, brzo. Kako otkriva, Brena je nastavila inzistirati na njihovoj vezi, požalila se Marini, razgovarala je i s njegovom majkom, no on se pravio blesav. Godine 1990. krenule su njezine turneje pa su se manje viđali, ali su se redovito čuli.

“Mislim da naša ljubav nije uspjela zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da ne može sa mnom hodati kroz život jer sam bio glazbenik u usponu, a ona velika zvijezda. Kad se udala za Bobu, objavio sam knjigu o nama i našoj neuzvraćenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Poslao je pokojnog Šljuku da me tuče, a onda ga zamolio da otkupi sve knjige da ne dođu u javnost”, objasnio je Dragan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*