Srpski teniser upucan – velika životna borba se vodi, odmah mu je pritekao u pomoć svi u šoku i nevjerici – Otprilike Novo
Portal June 24, 2022

I za ovo tromjesečje imamo jako loše vijesti iz regije koje se odnose na crni honik. Naime, kako nam dani prolaze, a što možemo čitati na internetskim portalima, svako malo imamo neku vijest koja nas definitivno šokira.

Tragedije su svakako sastavni dio naših života, a takve vijesti jednostavno moramo primiti, jer one su sastavni dio naših života. Sljedeća vijest stiže nam iz Srbije, gdje je stradao mladi sportaš, a srpska javnost je definitivno u velikoj nevjerici oko cijelog slučaja.

Naime, najtužnije od svega je kada nas iznenadi viješću da je mlada sportašica preminula ili umrla, baš kao što je bio slučaj i jučer na svjetskom prvenstvu, gdje se mlada plivačica počela gušiti, ali ju je trener spasio od većeg tragedije. Sljedeća vijest, kao što smo već naglasili, stiže nam iz Srbije, gdje je 13. svibnja upucan mladi srpski tenisač Luka Stojanović. No, on je u više nego teškom stanju, a cijelu vijest objavila je njegova kolegica, popularna srpska tenisačica Olga Danilović, koja je ovu vijest podijelila na svom Facebook profilu.

Naime, cijela tragedija dogodila se kada se Luka vraćao s jednog od treninga, a onda je izašao iz auta, jer je čuo da se u vožnji čulo nešto jako čudno, te je mislio da je riječ o kvaru. No, ispred njegove zgrade bio je parkiran automobil, a upucan je u klasičnoj čekaonici, dobio je nekoliko transfuzija, a do sada su pomogli brojni sportaši, a među prvima je bio i Novak Đoković.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*