Ispovijest Zorice Brunclik ledi krv u žilama- NIKO NIJE ZNAO ZA OVO- ZORICA BRUNCLIK SE MOLI BOGU DA SE UJUTRU PROBUDI ŽIVA- ŠOK – Otprilike Novo
Portal June 24, 2022

Koncertom na Tašmajdanu Zorica Brunclik obilježit će svoj 67. rođendan i 50 godina uspješne karijere. Tako je korak po korak, iz velikog se siromaštva vinula na sam vrh estrade i tu namjerava još dugo ostati, a nedavno je malo progovorila i o intimnim odnosima. U mnogočemu je, kaže, šampionka, te da često zna da na istom mjestu lupa glavom o zid, no kada je u pitanju glazba, ali i ljubav, kaže da joj nema premca. Poznato je da je dugo u braku s virtuozom na harmonici Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, s kojim je stvorila život iz bajke, a kako kaže, sada su nasljednici Zlata, Marija, Miljana i sin Đorđe krenuli pravim putem, tek sada proživljavaju prve godine veze i nerazdvojni su:

„Ponosna sam što mogu istaknuti da imam tri godine iskustva u barovima i 47 godina na pozornici. U odnosu na sve što mi je Bog dao, bilo bi potpuno mazohistički osvrnuti se na loše. Ne prakticiram sažimanje, ne volim, niti moram za to besposliti. Miroljub i ja smo stalno zaposleni, mladi smo duhom. Pokušavam izbjeći negativnu energiju kad god mogu.

Čak i kad me netko iz obitelji nazove, ljubazno pitam je li zdrav, da. Ne podnosim analizu bolesti. Hajdemo razgovarati o nečem lijepom. Ovaj život je prekratak. Kako sam se okrenula, napunila sam 67. ”- Dodala je kako je vesele male stvari, a to je zato što je sada u tim godinama, te da si više ne postavlja neke velike ciljeve i da je uglavnom posvećena obitelji, prijateljima i najviše svom mužu.

Zorica je iskreno otkrila koja joj je najveća želja, te rekla: “Imala sam želju upoznati patrijarha Pavla, ali on je preminuo. Da sam imala kuću sa stepenicama kao u filmovima s dvije strane s velikom dvoranom, sad mi je svejedno, trebam obrisati prašinu. Moj san je bio i imati “mercedes” kabriolet. Suprug mi ga je htio kupiti, ali u tom periodu mi je umrla majka, dugo se nisam oporavila i nisam vozila. Sad imam samo želju da se ujutro probudim, hvala Bogu na tome i ništa me ne boli. Također imam želju proslaviti ovaj rođendan kako i dolikuje – na pozornici, da sve bude u redu i puno emocija.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*