“AKO DEJAN POBIJEDI…” HUSO SE OGLASIO NAKON DALILINIH SUZA: Imao samo 1 poruku za bivšeg zeta (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 26, 2022

Smatra da bi ga Dejan trebao nazvati, jer je mlađi, i doći po auto koji drži.

Najgledaniji reality show “Zadruga 5” ušao je u finale prijenosa, a pred sam kraj ove sezone zadrugarima su pušteni najemotivniji trenuci, kako života prije Zadruge, tako i trenuci iz realityja.

Emocije su preplavile Bijelu kuću, a pojedini zadrugari dali su sve od sebe da ne puste ni suzu. Nakon što je emitirala Dejanova sjećanja, Dalila je shvatila koliko je bila okrutna prema bivšem suprugu, a onda se slomila i pokajala za sve što se tako dogodilo.

Dalilin otac, Huso Mujić, razgovarao je s Pinkom nakon emitiranja memoara, te otkrio kako se osjeća i postoji li mogućnost da se kontroverzni bivši supružnici pomire.

Dobro sam, pogledao sam uspomene, poslao sam. Kako mi neće biti žao, žao mi je što se dogodilo, što da radim… Sve je već rečeno za deset mjeseci, ne znam više što da kažem, nije bilo zgodno, što da radim. Trebalo bi postojati prilika za pomirenje, barem za razgovor. Koliko će ljudi prekinuti i ostati u dobrim odnosima, vidjet ćemo što će biti – kaže Huso.

Huso je ovom prilikom za Pink.rs otkrio kako bi reagirao da se Dalila pojavi u Gornjem Šepku s Filipom Carom.

Ne bih nikako reagirao da se pojavi ovdje s carem. Ovdje mu se ne dolazi! Rekao sam to davno. Neka ide svojoj kući, želim mu sve najbolje, ali što se njega i nje tiče, nema šanse – kaže Huso.

Huso je ovom prilikom otkrio što bi želio poručiti svom bivšem zetu Dejanu Dragojeviću, ako može.

Ako me nazove, razgovarat ćemo. Nije mi ništa napravio, po svemu sudeći… Želio bih mu reći da nikad nisam ništa loše rekao o njemu, ne znam tko mu je to tamo rekao. To je čista laž, uvijek sam govorio sve najbolje i danas mislim sve najbolje. Uz sve to. Ne krivim ga za sve stvari koje mu se događaju, nikad ga ni na koji način nisam povrijedila. Ja sam najbolje govorio o tome što je, nikad nisam izmišljao, ni crnio, ni slikao. Nije bilo loše, ni od mene, ni od moje obitelji – kaže Huso.

Na pitanje očekuje li poziv od Dejana nakon izlaska iz realityja, Huso odgovara ovako:

Stariji sam, trebao bi me nazvati. Mora nabaviti auto. Čuvam njegov auto, gledam kako mi ga ostavlja, pa mu ga vraćam. Nisam možda s njim napravio jedno 300 kilometara, malo sam ga vozio – kaže Dalilin otac.

Huso smatra da su Dalila i Dejan izdržali najveći teren u petoj sezoni najvećeg reality showa svih vremena, pa smatra da bi trebali podijeliti glavnu nagradu.

Dejan i Dalila bi trebali biti u finalu. Cijeli reality show predstavili su oni, trebao bi biti pravi. Navijat ću za oboje ako na kraju ostanu samo njih dvoje. Ako se pomire, ne zanima me tko će pobijediti. Odlučit će publika, a Dejanu bi bilo drago da pobijedi. Njih dvoje su podnijeli najveći teret i neka dijele prvo mjesto – zaključio je Huso za Pink.rs.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*