POZNATA VODITELJKA PROGOVORILA O FILMU ZA ODRASLE KOJI JE ISPLIVAO: Nastao je HAOS, tvrdi da TO NIJE ONA! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 27, 2022

Sportska novinarka Mirta Šurjak (35) podijelila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj zamišljeno gleda u daljinu, a njeni pratioci nisu mogli ni pretpostaviti šta bi mogli pronaći ako pročitaju opis.

Naime, objasnila je kako ju je poznanik obavijestio da internetom kruži video za odrasle u kojem glavnu ulogu igra ‘Mirta’.

Željela je da se javno ogradi svojom objavom i kaže da djevojka na snimku nije ona. Nakon što je pogledala snimak, vidjela je da djevojka ima tetovažu koju novinarka nije imala i da je mnogo mlađa od nje.Dodala je da joj ovo nije prvi put da se našla u ovakvoj situaciji.

Takođe je prijetila krivični postupci sa filmovima za odrasle.

Tamo žive čudni ljudi, nažalost često vrlo zlih i iskrivljenih pogleda na svijet.

Valjda svi u Lepoj našoj misle da su javne ličnosti “javno dobro”, pa o njima možete izmišljati stvari i udarati ih kao vreću za udaranje, bez ikakvih zakonskih sankcija.

Jučer mi je ispričao poznanik, kojeg je nazvao poznanik koji mu je poslao komšijin arhivski video, rad za odrasle, u kojem glavnu ulogu navodno igram “ja”.

Kako bih zaštitila sebe lično i sve ljude koje volim, moram se obratiti javnosti sa jasnom porukom prijateljima i neprijateljima da to nisam ja – napisala je u opisu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*