ZAVELA JE CELU BIVŠU JUGU A MUŽ JE PREVARIO SA PEVAČICOM: Tada se odmotalo klupko preljuba, a evo kako ona danas izgleda(FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 27, 2022

Za ovom manekenkom uzdisala je cela zemlja ali joj u ljubavi nisu cvetale ružeDavne 1988. godine, pre ravno tri decenije, za najlepšu damu tadašnje Jugoslavije proglašena je Splićanka Suzana Žunić, koja se uporedo sa manekenstvom bavila i rukometom.

Suzana je tada imala svega 17 godina, ali je svojom nesvakidašnjom lepotom i idealnim proporcijama uspela da pomuti razum mnogim muškarcima.

Vitka i visoka Suzana bila je u centru pažnje, ali je samo jedan muškarac uspeo da osvoji svoje srce – fudbaler Igor Štimac.


Štimac je u to doba bio vrlo perspektivan sportista – bio je deo ekipe koja je uspela da Jugosalviji 1987. donese zlatno na Svetskom prvenstvu za juniore u Čileu. Kasnije je igrao za reprezentaciju Hrvatske, a nakon azvršetka karijere okrenuo se trenerskoj karijeri i na međunarodnom nivou.

Suzana i Igor su svoju ljubav krunisali i brakom u kom su bili 19 godina, a javnost je bila uvjerena da su primer idiličnog para bez problema i svađa. Ipak, ispostavilo se da među njima ne cvetaju ruže – javnost je tada saznala da je nekadašnji misicu suprug prevario sa Alkom Vuicom, koja je tada bila jedna od omiljenih pevačica u regionu.

Ne, klupko je tada počelo da se odmotava – pre Alke, Igor je imao još mnogo žena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*