DANIJELA IMALA PROBLEMA U KREVETU, PA MORALA NA PODMLAĐIVANJE INTIMNE ZONE: Majka 5 dece tvrdi da se preporodila! S*ks nam je VRH – Otprilike Novo
Portal June 28, 2022

S petoro male dece i poslom, Danijela Lojd rekla je kako joj je teško da pronađe vrijeme za intimne odnose sa svojom suprugom. Manekenka dodaje kako ona i njena supruga moraju primijeniti strategiju “kad god i gdje god”.

– Moraš zgrabiti svaku priliku! U dugotrajnoj vezi, seks pomaže da se održi ta iskra živom i spriječi da stvari postanu dosadne – rekla je Danijela koja ima petoro dece, troje iz prošlog braka i dvoje iz sadašnjeg.Nakon sedam godina zajedno, njena veza s Majklom je pikantnija nego ikad.

– Kada ste zauzeti životima, seks je jedan od najboljih načina da se povežete jedno s drugim, pokažete da ste još uvijek zaljubljeni i da još imate strast u svojoj vezi – govori i dodaje da je zdravo imati seks svake sedmice iako ponekad nije ona to ne uspje.

– Ali, važno je da se potrudite da to vrijeme provedete zajedno, inače veza može oslabiti – savjetuje.

Ako imate decu onda morate biti spontani smatra manekenka. Otkrila je i kako su ona i suprug najbolji prijatelji.

– Gotovo kao da možemo čitati misli jedno drugo i očito to stvarno pomaže u spavaćoj sobi – kaže i dodaje kako više voli neplanirani seks.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*