MASTURBACIJA U TIM GODINAMA NIJE NORMALNA!! NEMOJ TE GA PEPATI: Urolog otkrio mračnu tajnu POR*OGRAFIJE! Zato muškarci nemaju decu – Otprilike Novo
Portal June 28, 2022

Erektilna disfunkcija čest je problem kod muškaraca, a sve veći broj studija pokazuje da mnogi to ne žele priznati ni sebi ni drugima. Iz tog razloga mnogi muškarci često sami posežu za određenim opasnim suplementima. Ono čega mnogi nisu svjesni je da do erektilne disfunkcije može doći gledanjem filmova za odrasle.

O tome je nedavno u emisiji “150 minuta” na TV Prva govorio urolog i seksolog dr. Aleksandar Milošević, upozoravajući na prednosti i nedostatke gledanja filmova za odrasle. Kako je istaknuo, muškarci nisu ni svjesni negativnih strana ovih eksplicitnih filmova koji kao da se poistovjećuju sa svojim glumcima, što je daleko od stvarnosti krajem prošlog stoljeća.

Ove studije su pokazale da 52% muškaraca ima više ili manje izražene poremećaje s erektilnom funkcijom. Situacija tamo je dosta loša. Žene u 5% slučajeva nikada nisu doživjele orgazam, ali 95% žena u masturbaciji doživljava orgazam, a u komunikaciji slabo.

To je ono što želim naglasiti, da se gubi komunikacija”, istaknuo je urolog.

Doktor Milošević otkriva i koji problemi čine muškarce najpovoljnijim.

“Danas smo se toliko razvili da ljudi priznaju problem, samo što su danas problemi drugačiji. Nekad su teže dolazili i skrivali svoje nesposobnosti. Međutim, prije 25 godina, kada sam to počeo shvaćati ozbiljno, dolazili su uglavnom muškarci jer od impotencije,strah od neuspjeha.

To su zdravi i mladi momci,ali kada trebaju stupiti u kontakt strah izaziva pad erekcije.Izluči se nešto adrenalina i ima pad ili su došli zbog prerane ejakulacije.To je posljedica prevelike želje”, objašnjava doktor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*