Šok izjava Zlate Petrović: Željela sam trojku sa njima … – Otprilike Novo
Portal June 28, 2022

Zlata Petrović poznata je po britkom jeziku, te u javnosti priča baš onako kako i misli, i to bez ustezanja. Sada je priznala da je želela trojku s bračnim parom Zoricom Brunclikom i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.Naime, na jednom veselju Zlata se ljubila s koleginicama u usta, a kako su nakon toga svi pričali o njenim lezbo-akcijama, pevačica je priznala za Srpski telegraf šta joj je još bilo na umu. Budući da su Zorica i Kemiš na istom slavlju bili veoma raspoloženi i opušteni, Zlata je imala jedan prijedlog za bračni par.

Vi mislite da smo Seka Aleksić i ja bile lude i da nismo znali šta radimo? I te kako smo znali šta radimo i svu energiju i ljubav koju smo imale davale smo jedna drugoj. Seka je takav pozitivac i dobar čovjek. Ona je na celu salu prenela pozitivnu energiju. Bilo nam je vrh. Mi smo se grlili i ljubili sa svima.

Ja sam te večeri i Zoricu Brunclik poljubila u usta. Želela sam da poljubim i Kemiša, ali ga nisam videla.

Želela sam trojku, Zorica, Kemiš i ja da se poljubimo, ali on je negdje nestao kad sam to htela da izvedemo. Pravile smo aferu te noći. Žao mi je što je Kemiš pobegao, ali biće prilika i za to – rekla je Zlata kroz smeh i otkrila koja se pevačica bolje ljubi Seka Aleksić ili Zorica Brunclik:

– Nismo se mi žvalavile jezicima. To si bili kisići. Ne mogu sada da merim. Obe volim i od obe je bilo od srca.

Kod Đanije smo svi bili kao pušteni s lanca. Dve godine se nismo ni vidjeli ni čuli. Bili smo kao divljaci. Radujem se svakom susretu s dragim kolegama. Jedva čekam da se opet negdje svi sastanemo, pa da lumpujemo i glupiramo se do jutra.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*