Tanja Savić ponizila gradonačelnika Banjaluke: Draška sam šutnula, služio mi je za marketing! Previše je djetinjast i pun nacionalizma umislio je sebi previše!! – Otprilike Novo
Portal June 28, 2022

Naime, afere “vjenčanica” pjevačica se dotakla na samom početku kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je sva u bijelom i obilježena Banjalukom, a svi su aludirali da se udala za Draška Stanivukovića – Istina, moj cilj je bio uznemiriti cijelu javnost.

Sve je to bio samo marketing. Sve radim u pokretu, živim u trenutku, takav sam. I kad pitam nekoga za savjet, slušam, ali na kraju radim šta hoću.

Novinari su me zezali, odlučio sam da im malo uzvratim. Obukla sam venčanicu, pokušala da vidim kako, pošto je nisam nosila na venčanju, to je bilo samo građansko venčanje, nisam se venčala u crkvi.

Da ste me pitali da li to želim prije deset godina, rekao bih da jesam, prošlo je do sada. Mislim da sam to prerasla – rekla je Tanja i priznala da više nije u kontaktu sa Stanivukovićem i da su prekinuli vezu: – Pozdravljam Draška ovom prilikom, nismo više u kontaktu!

Virtuelno smo raskinuli, šutnula sam ga (smijeh). Sve je trajalo godinu dana. Jesmo li se čuli onog dana kada sam okačila sliku u venčanicu, bolje da ne pričam dalje… Samo da kažem da je poludeo i malo me opsovao preko telefona. U svakom slučaju, sada nemamo komunikaciju, prekinuli smo i to. Djevojku je već našao, siguran sam, ali treba da ima svoj mir.

Nakon toga, Savić je objasnila da joj se dopao odnos sa Stanivukovićem, te da je uvijek imala o kome da razmišlja, a da ta osoba ne traži previše od nje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*