BRZA REAKCIJA MUŽA: NAKON ŠTO JE NJEGOVU ŽENU UJELA ZMIJA, URADIO ONO ŠTO SE NIKO NE BI SETIO – LEKARI OSTALI U ŠOKU! – Otprilike Novo
Portal June 30, 2022

U posljednje vrijeme dosta smo pisali o njima pa je to dokaz koliko ih ima u ovom trenutku. Iako, srećom, u našem podneblju nema toliko otrovnih, to s druge strane ne znači da ne trebamo paziti da ne naletimo na jedan.

Međutim, situacija u svijetu je totalno drugačija, gdje ih ima puno više.

Dakle, mnogo je zemalja koje imaju puno zmija otrovnica, pa se svake godine bilježi nekoliko slučajeva njihovih ugriza, a slušajući iskustva ljudi koje je zmija ugrizla, nisu se dobro zabavili.

Danas vam donosimo priču koja se dogodila u Indiji, gdje je jedna žena doživjela ugriz jedne od najotrovnijih zmija, a na njenu sreću, tu bi bio i njen muž, pa je uspio uhvatiti zmiju i staviti je u bocu, pa sve zmija i žena, poslana u bolnicu.

Svakako, njegova supruga je ostala na liječenju u predjelu Afzal Nagar, a kako prenose lokalni mediji, liječnici u bolnici pitali su njenog supruga zašto je donio zmiju, a on im je dao više nego logično objašnjenje:

“Što ako mene pitate koja je zmija ujela moju ženu?

Donio sam zmiju da se sami uvjerite.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*