POTRESNO! RAZARAJUĆA ISTINA O STRAVIČNO UBIJENOJ JELENI MARJANOVIĆ! SAD JE SVE JASNO! – Otprilike Novo
Portal June 30, 2022

Ubrzo je obavljena obdukcija i uviđaj, a svi detalji koji bi pomogli u rješavanju ovog slučaja tekli su svojim tokom, ali još uvijek nije jasno zašto i tko je to učinio ovoj mladoj ženi, čiji je život tek trebao osjetiti ljepote svijeta .

Jelena je kao vrlo mala pokazala veliki talent za glazbu, a njezina obitelj je uvijek isticala da je cijelo vrijeme pjevala, a s trinaest godina šokirala je javnost kada se prvi put pojavila na natjecanju Zvezda Granda, kao najmlađa sudionica.

Njezin prvi album svjetlo dana ugledao je 2002. godine, a po njoj je bilo jasno da je pred njom blistava karijera.

Bilo je i onih koji su je prozvali nasljednicom popularne pjevačice Cece, no, nažalost, tada joj je sudbina oduzela sve mogućnosti. Život joj je prošao kroz brojne brodolome, od preminulog oca, za kojeg je bila vezana i koji joj je bio najveća podrška. Tada se odlučila povući s javne scene, pa je nekoliko godina kasnije odlučila nastaviti s glazbom.

Tako je jednom rekla sljedeće: „To me totalno pretuklo i ubilo. Nakon toga nisam imao snage nastaviti.

On je vodio moju karijeru, bio je moja snaga. Nitko me nije smio dotaknuti prstom… Kad je otišao, sve je nestalo. Sada kada sam se vratila na scenu, osjećam da je moj tata sretan, gdje god da je”, rekla je tada Jelena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*