IMALA ODNOS SA DEČAKOM (14) 4 PUTA DNEVNO:RASTURIO ME NA PROSTE FAKTORE!!Ništa loše nisam uradila!Optužena ćerka poznatog uzgajivača konja – VELIKI SKANDAL – Otprilike Novo
Portal July 1, 2022

Glamurozna majka dvoje djece, kći poznatog australskog uzgajivača konja Rossa Daisleya, odlučno negira optužbe i namjerava se izjasniti da nije kriva.

Tužitelj Daniel Richardson tvrdi da dokazi postoje: Rekao je da mu je policajac rekao za snimku lascivnog telefonskog razgovora nasljednice, u kojem navodno priznaje da je ljubila tinejdžera, da je u to vrijeme bila pijana.

Njezin Instagram račun je obrisan, a sudeći prema objavama, s partnerom je prekinula prije 8 godina.

Daisley je vlasnik tvrtke koja nudi program detoksikacije.

Na web-mjestu tvrtke stoji: “Tijekom godina, Savana je pomogla desecima tisuća ljudi u detoksikaciji tijela, mršavljenju, poboljšanju probave, snazi ​​i kondiciji, uklanjanju stresa, preokretu procesa starenja, prevladavanju raznih nepovoljnih zdravstvenih stanja kroz dobrobiti detoksikacije. , i strastven je u tome.”

Brineta je i autorica dviju knjiga: “Pametno čišćenje u 14 dana” i nadolazeće “Epigenetika” koja bi trebala ispitati kako “stres i toksini štetno utječu na funkciju i strukturu stanica”.

Njezin je otac ponudio platiti 10.000 dolara kako bi svoju kćer izvukao na uvjetnu slobodu, no sud je to odbio.

Daisley će ostati iza rešetaka do sljedećeg pojavljivanja pred sudom 23. kolovoza.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*