TRAGEDIJA POTRESLA SRBIJU! Otišao je veliki srpski pevač, Za sve su krivi LEKARI, pogrešili su! – Otprilike Novo
Portal July 1, 2022

I danas se dotičemo jedne dirljive teme, a odavno smo svjesni da su nam vijesti vezane uz crnu horniku postale svakodnevica, te da nažalost ne može proći dan, a da ne čujemo da je netko tragično stradao. ili iznenada umro. Naime, jasno je da je crni rog zahvatio sve slojeve društva, kao i da su ljudi spremni učiniti sve i svašta zbog trenutne situacije u kojoj se svijet nalazi. Zbog toga su krađe, ubojstva, napadi, narkotici i slično vrlo česti.

Naime, u prošlosti je bilo koja vrsta narkotika bila problem, pa i marihuana, dok se u vremenu u kojem danas živimo mnogi mladi, ali i srednjoškolci, potiču na konzumaciju iste, pa sada nije strano čuj da tako mladi uzimaju i jače stvari. Da je droga jako prisutna u pop glazbi, sigurno znamo od prije, a ako imate dobru karijeru, nemojte se nadati da vas ta ovisnost neće pogoditi. Naravno, uvijek postoji i kontraprimjer, a jedan od njih je srpski violinist Stefan Milenković koji je s 12 godina postao svjetsko čudo.

Naime, 80-ih je bio vrlo popularan, a njegovi koncerti bili su gledani diljem svijeta, no kada je počeo rat u Jugoslaviji, on se s obitelji preselio na daleki Zapad. Nedavno je čak bio i gost na koncertu Nele Karajlić, a tom prilikom je dao i intervju za medije: “Sa 30 godina sam imao ogroman problem sa kičmom. Provela sam šest mjeseci ležeći na leđima. Nisam mogao izdržati, otkazao sam sve koncerte, nastao je strašan stres, to se dogodilo početkom srpnja 2006. I trajalo je godinu dana. Otišao sam u bolnicu gdje su zeznuli cijeli proces i napravili liječničku pogrešku. Osiguranje to ne bi pokrilo. Taj oporavak i povratak u život nakon operacije bio je težak. Došao sam od nekoga tko je bio fizički vrlo aktivan do stanja u kojem sam se jedva kretao”, priznao je Stefan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*