Vesna Đogani prvi put javno o razlazu od Đoleta Đoganija: Nikada nisam ni želela da se udam za njega! – Otprilike Novo
Portal July 7, 2022

U nastavku današnjeg teksta dotaknut ćemo se naše javne scene, te svih vrsta javnih osoba, koje iz mnogo razloga, a posebice načinom na koji vode život, izazivaju veliku pozornost javnosti. Naravno, kada je riječ o parovima s javne scene, puno je onih koji su vrlo poznati. Ipak, jedan od onih koji se često prati je plesni par Vesna i Đola Đogani. No, javnost je nedavno ostala u šoku, a kada su glazbenika uslikali mediji, a sve dok je bio u društvu nepoznate žene s kojom se vozio u automobilu, krenule su i priče o bliskoj vezi odnos.

Naravno, nisu sve prepustili slučaju, pa su se odmah oglasili medijima i demonstrirali sve moguće oblike prevare, na što je Vesna uvijek dodavala kako ima veliko povjerenje u Đoleta, kao i da zna tko je žena. s kojim je u to vrijeme bio. To je bio i razlog raspisivanja ovog oglasa, te iznošenja detalja razloga. Sama pjevačica upravo se dotakla ove teme na promociji pjesme, a imala je i drzak odgovor na pitanje zašto vezu još nisu okrunili brakom? :

– Ne želim se vjenčlati. Ne pada mi na pamet. Nažalost, to su neke od stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se toga drže kao da je jako važno i prave velike svadbe, sve je tu, a brak je zapravo sve što se događa kasnije u životu. Zajednica me naučila da to nije toliko važno. Na početku veze imala sam još veći stav od toga, da to može prekinuti trajanje, strast i sve ostalo. Sada to ne vidim kao nešto što će potvrditi moje poštovanje i ljubav – rekla je Vesna.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*